• Részösszeg - Ft
    ÁFA (27%) - Ft
    Összesen - Ft

    Kosár

  1. PAK.hu
  2. Fogantyú
Ajánlatkérését és megrendelését leadhatja emailben az info@pak.hu email címen vagy telefonon a 06 20 54 55 100 számon is

Fogantyú - bútor szerelvény kiemelkedő minőségben

Fogantyú - bútor szerelvény kiemelkedő minőségben

A fogantyú bútoralkatrészként megjelenik egy takaros kis otthon bútorelemein vagy komoly munkahelyek bútorzatán, hiszen a fogantyú elengedhetetlen bútor kiegészítő. Nélküle a bútor „üres”, ha az nem lenne, magát a bútort se használhatnánk. De nem mindegy a fogantyú kinézete, mérete, anyaga és ára. Bútorszerelvény webáruházunkban a legkülönfélébb fogantyúkat (fából, fémből készülteket, klasszikus és modern stílusúakat) megtalálhatja. A fogantyú kiválasztásakor figyeljen a méretre, a furattávolságra, a bútorszerelvény anyagára. A csomagban megtalálhatja a szereléshez szükséges csavarokat; a rendelés pedig egyszerű, gyors és megbízható!

Fém fogantyú

Megnyerő alak, kifinomult stílus. A fém fogantyú ideális bútor alkatrész, mely akkor szép, ha harmonikusan és esztétikusan illeszkedik a helyiség hangulatához és magához a bútorhoz is. A fém anyagnak köszönhetően a fogantyú ergonomikus: maximálisan a kéz vonalához igazodik. A több színben (fekete, fehér, szürke, réz) és alakban/formában kapható fogantyúkat részletesen megtekintheti bútorszerelvény webáruházunkban. Amire érdemes odafigyelni a fogantyú kiválasztásakor: a bútorszerelvény méretére, valamint a furattávolságra. A szereléshez szükséges csavarokat a vásárlást követően meg fogja találni a fogantyút is tartalmazó csomagban, amit a kiválasztást követően azonnal postázunk Önnek!
Összesen: 3 262 termék a kategóriában
18,54 Ft- 5 785 241,00 Ft

Fém gomb

A bútor kiegészítők piacán a fogantyúk állandó keresletnek örvendnek. Hiszen a fogantyú leeshet, elhasználódhat, vagy csak egyszerűen az évek múlásával elöregedhet. A fém gomb sokkal modernebb és erőtejesebb dizájnnal rendelkezik például a fa vagy a fém fogantyúnál. A fém gomb valahogy feltűnőbb, hivalkodóbb, ugyanakkor közel sem tolakodó hatást vált ki. Éppen ideális. Böngéssze végig bútorszerelvény webáruházunk kínálatát, és amint megtalálta az igazit, csak helyezze kosarába, otthon pedig a csomagot kibontva megtalálja a szereléshez szükséges csavarokat és már illesztheti is a bútorra a fém gombot!
Összesen: 89 termék a kategóriában
394,92 Ft- 312 560,94 Ft

Rusztikus fogantyú

Aki bútor kiegészítőkből is a klasszikus, mégis egyedi vonalat kedveli, ezeket a rusztikus, antik felületű fogantyúkat egészen biztosan szeretni fogja. A hagyományos stílust képviselő bútorszerelvény könnyen a bútorra szerelhető, tartós anyagának köszönhetően a bútor ékes díszét szolgálja hosszú-hosszú éveken át. Ám a fogantyú kiválasztásakor nem csupán a külső ismertető jegyekre kell figyelni, hanem a bútorszerelvény méretbeli, fizikai tulajdonságait (hosszúságát, szélességét, magasságát és a furattávolságot) is. Figyelem: a csomag tartalmazza a termék felszereléséhez szükséges csavarokat is!
Összesen: 127 termék a kategóriában
731,98 Ft- 248 449,52 Ft

Süllyesztett fogantyú

A süllyesztett fogantyú modern bútorszerelvény, mely megjelenésével diszkrét, sokszor minimál hatású. A mindennapokban rendkívül praktikus, hiszen a fogantyú kevésbé koszolódik, és helyigényes, mivel térben sík alapú. Fogantyúk között árban a süllyesztett változat kerül a legtöbbe, de éppen ez felel meg leginkább a bútoroknak és a felhasználói igényeknek, így megéri inkább a süllyesztett változatba egy kicsit többet invesztálni bárki számára. Ezek a csillapítási technikával készülő bútor kiegészítők tökéletesen illeszkednek mindenfajta környezethez és a legtöbb bútortípushoz. Ez a fogantyú otthoni, munkahelyi, hivatali bútorokhoz egyaránt tökéletes bútor alkatrész!
Összesen: 66 termék a kategóriában
1 567,01 Ft- 146 996,98 Ft

Fa fogantyú

Ha leesett, elveszett, nem találja, akkor venni kell helyette egy másikat! A fogantyú elengedhetetlen bútor alkatrész. A fa fogantyú szép, jól néz ki, tökéletesen illeszkedik a környezethez, és természetesen magához a bútorhoz is. Tisztítása egyszerű, elegendő egy vizes ronggyal áttörölni alaposan a felületét és már meg is van tisztítva a portól, szennyeződéstől. Ha fából készült fogantyút keres, bútorszerelvény webáruházunkban jó helyen jár! A kiválasztott, lakozott, magas minőségű fa fogantyút csak belehelyezi a kosárba, mi pedig kiszállítjuk Önnek a terméket. Ráadásul a csomagban megtalálhatja a bútor kiegészítő szereléséhez szükséges csavarokat is.
Összesen: 51 termék a kategóriában
555,69 Ft- 16 193,79 Ft

Műanyag fogantyú

A hazai bútorkellék palettán lassan ritkaságszámba mennek a műanyag bútorfogantyúk,viszont vannak olyan helyzetek, megoldások, amikor igényes műanyag fogantyúkra van szükság, ezért tartottuk fontosnak,hogy felvegyük őket a kínálatunkba.
Összesen: 79 termék a kategóriában
1 034,56 Ft- 164 646,81 Ft

Hettich fogantyú

A Hettich termékek a magyar piacon kevésébé eltejedtek a prémium kategóriában,de bátran lehetne őket az első helyre pozícionálni, kimelkedő minőségük és innovatív megoldásaik miatt.
Összesen: 1 149 termék a kategóriában
11,89 Ft- 2 546 135,25 Ft